Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem neki, vagy csak hülyéskedik velem?
Az egyik osztálytársam tetszik. Pár hónapja kezdett el tetszeni, amikor elhívott párnak esküvőre. Ott olyan jól elvoltunk, beszélgettünk, táncoltunk, hogy beleszerettem. Amúgy is jó barátok/haverok voltunk. Néha észreveszem, hogy rám néz, engem hallgat ha beszélek valakivel. Gyakran szokott idegesíteni pl.: gyengén megrúgja a fenekem, valamivel megcsapja... Jókat beszélünk és őszintén. Csak az a bökkenő, hogy van egy másik csaj akivel sokat beszél, és nem tudom, hogy ő nem e tetszik neki. Vele is sokat beszél, de ővele nem szokott hülyülni.És nem beszélnek négyszemközt soha. Lehet féltékeny vagyok rá, mert félek félreértelmezem a fiú jeleit.Segítsetek kérlek, mert nehéz így a tanulásra is koncentrálni. Bár az 5-ös átlag megvan, de nem akarok leromlani, mert folyton rá gondolok. Köszönöm előre
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!