Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogyha túl sokat képzzelek bele az álmaimba meg a képzelgéseimbe?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, még sohasem beszélgettünk, csak egyszerűen metetszett. Aztán elkeztem "kutakodni" utána (név,osztály, van a e barátnője, meg ilyen apróságok) az is hamarosan megvan hol lakik:):):):):):):):):):) . És főleg mostanában mielőtt elalszom, csak rajta jr az eszem, álmomban, órákon vagy egyzerűen bármikor. Elképzelném, hogy mit csinálnánk ha együtt lennénk,szex közben, vagy ha csak találkozgatnánk, meg ha az exem meglátna vele, vagy valami ismerősök stb. és nem tudom, szerintem ezek alapján szerettem bele ,mert már kész függője vagyok. nekem naponta látnom kell legalább, szükségem van rá :) (még azt is nagy dolognak vettem, hogy fbn a barátkrőmet elfogadta, mondjuk csak 100valamennyi ismerőse van, szóval jelenthet valamit. vagy még vannak ilyen kis dolgok amiket ő ttett és nem tudom hogyan kéne közelednem hozzá, ezért álmodozok lol remélem érthető2015. dec. 4. 19:48
1/2 anonim válasza:
kicsit furi a kerdesed:DD nem teljesen ertem, de nem jo ha mindig a fiukrol ''almodozol''.. nem is biztos h igazabol id olyan jo fej, ha nem ismered, akkor még ne gondolj ennyire elore.. lehet h en tevedek es tök jó arc, de nem biztos! menj 100% -ra , ne ilyen 50-50% ban élj, h hat ha szeret, de lehet h nem.. közeledj fele kedvesen, legyel nyitott, de mielott megismernéd igazán, ne gondolj ilyenekre.. :) ( hasonló volt nekem is, és én is koppantam..) csak erre akarlak figyelmeztetni, ne hogy te is ebbe a helyzetbe kerulj:)
2/2 A kérdező kommentje:
Mindig egy fiúról álmodozok, más fiúkra ha gondolook se tölt el az az erzés ami vele kapcsolatba. Főleg mikor elmegyek mellette s hosszan egymás szemébe nézünk, még s hideg is kiáz, a pillangókról ne is beszéljünk. Közelednék hozzá, mert elég nyitott vagyok amúgyis miden ember felé, csak kissé érdekes humorom van, de ahogy hallottam beszélgetni a haverjaival, ők is ilyen "vadak" mint én és a barátnőim, szóvall nem tudom. Csak az a baj, hogy ő román. És félnék vele beszélni, mert nem kiemelkedő a román tudásom.:)) És a a baráti köréből se vagyok jóba senkivel.. habá gondolkodtam hogy van egy magyar osztálytársa és majd aval összebarátkozok, csak mindig rajtuk lóg két plázacica -.-
2015. dec. 4. 20:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!