Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miről beszélgessek egy friss...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszélgessek egy friss kapcsolatban? Többi lent

Figyelt kérdés

Leirom a megismerkedésünket ha ez érdekel: :D

Tehát 1 éve ismerem de csak látásból. Eleinte facebokkon irt rám de csak sablonos témákkal (hogy pl mizu stb) De aztán mondta nekem hogy tetszek neki és persze ő is tetszett nekem.Ezért egy évre rá összejöttünk de úgy hogy az osztálytársaink kettesbe hagytak miinket és megbeszéltük hogy akkor járunk stb. és A facebokkos levelezés mostmár megszünt nem is beszélek vele facebokkon. arra koncentrálok hogy élőbe is menjen a beszélgetés. De amint meglátom elpirulok zavarba jövök és nem tudok neki semmit mondani. Mivel szerintem ő is ezért mind a ketten csak állunk egymás mellett de se kép se hang (xdd)

Na most ott tartunk hogy "járunk" de mostanába nem foglalkozik velem.. Ugyhogy szerintem az a baja hogy nincs semmi közös témánk (persze ez engem is zavar)

Tehát ez a nagy "megismerkedés" Ha tudsz valami tanácsot adni lécci irj vissza

várom a válaszod :) köszönöm

2015. dec. 3. 15:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Ó, ez olyan aranyos :)

De akkor mégis miben merü ki az, hogy "jártok"? Vannak közös programok? Csináltok valamit együtt? Beszélgetésként meg lehet kérdezni, hogy hogy van, milyen napja volt, mit szeret...kapcsolat nincs beszélgetés nélkül, hisz nemcsak azért akarok járni valakivel, mert tetszik, hanem mert érdekel, hogy milyen, tudni akarom, mi van vele stb.

Ha ti ezt az érdeklődést nem érzitek egymás iránt, akkor sajnos nem jósolok nagy jövőt a kapcsolatnak. :( Lehet beszélgetni kéne erről is, nem? Hogy ki hogy képzeli...

2015. dec. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!