Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nyílt nap volt a sulimban tovább ottmaradtam. Végzős vagyok. Megláttam egy lányt a suliban ő már 1 éve végzett mert régebben is láttam már és nagyon szimpatikus nekem csak az volt a baj hogy nem bírtam odamenni hozzá hogy ezt elmondjam neki (Még a nevét se tudom)mert ilyenkor a tanárnak kell segítenem nem mehetek ki a teremből!.. Amikor vége lett ennek a nyíltnapnak és kijöttem a suliból láttam hogy ő a buszra rohant nagyon messze volt.. Nagyon rosszul érzem magam hogy nem bírtam vele beszélni! Nincs fb-je! Nem tudom hogy fogom megtalálni! Vali egy kis segítséget tudna adni nagyon rosszul érzem magam emiatt..........
2015. dec. 2. 19:08
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért érzed rosszul magad? Továbbá ez egy olyan szinten hülye kérdés, hogy rekord helyen van. Sem az iskolád nem mondtad meg, sem a neved, semmilyen információt nem adtál, csak azt, hogy egy ilyen semmilyen dolog téged kikészít. Ezek alapján, hogy találjon meg téged olyan, aki ismer? Mert idegen itt nem tud segíteni. Holnap menj oda hozzá, aztán lepattint és ennyi volt (vagy nem pattint le). Kész. Mit kell ezen stresszelni?
2015. dec. 2. 19:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Már írtam hogy már leérettségizett és elment csak ma nyílt nap volt és ilyenkor aki már nem jár ebbe a suliba az még ezen a napon besegíthet a tanároknak!!!!
2015. dec. 2. 19:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!