Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha odaállok a lány elé akit szeretek és elmondom neki az igazat számíthatok valami jóra?
Van egy lány akivel nem rég ismerkedtem meg és azóta folyamatosan beszélünk éjjel-nappal is.. suliban meg facen is (nem egy évfolyamba járunk), 9 hónapja volt egy barátja, amit én nem tudtam, aztán beszélgettünk egyre többet, és mondta, hogy valamin gondolkozik..de nem mondta el min..pár nappal később megkérdezte tőlem, hogy tudom-e én, hogy ő mit érez irántam.. de a választ ő sem tudta, nekem kezdett minden furává válni. És ma meg elmondta az egész sztorit, hogy 9 hónapja volt egy barátja akit még mindig nem tud elfelejteni, és hogy velem elhitte, hogy eltudja felejtetni őt és, hogy megváltozhatott volna minden, de végül ma megint meglátta őt és nem tudja elfelejteni és, hogy ő érzi magát nagyon gázul ezért az egészért.
Azon gondolkodtam, hogy elhívnám valahova ahol, csak 2-n lennénk és elmondanám neki az igazat, hogy én őt szeretem és csak rá gondolok folyamatosan, mert amúgy ezt még én így nem mondtam el neki.
Én tényleg nem tudom mit csináljak, mert nagyon rosszul ért ez engem, mert szeretem őt annak ellenére is, hogy nem vagyunk együtt és nem is voltunk, pedig az egész olyan közel lehetett volna.
Ha oda állok elé és elmondom az egészet, hogy mit is érzek iránta és nekem csak ő kell, annak lehet jó/rossz következménye?
16/F
ui: bocsi a sok szó ismétlésért és hibáért, de nem tudok most erre koncentrálni
Hívd el valahova, és beszélgessetek, legyetek kettesben, de ne támadd le. Csak finoman. Volt egy srác, aki egyszercsak közölte a semmiből, hogy szeret, kb sírva menekültem, nem nyerő taktika.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!