Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányhoz akit szeretek rendszeresen feljár az exe akkor is ha ott vagyok, mit tennétek?
ez még nem lenne baj elviselem, de tegnap meg akarta csókolni a lányt de ő nem engedte, (én ekkor nem voltam ott) de már nagyon irritáló
ti mit tennétek
UI: nem verhetem össze mert megígértem a lánynak
az exel beszéltem tojik az egészre nem érdekli
bocsi rosszul fogalmaztam a lány is szeret de még én várok a dologgal magánügy
a lánnyal megbeszéltük azt mondta őt már nem érdekli a srác és akkor jött hogy nem csinálok semmi durvát
Mondd a csajnak, hogy nem lesz baj, ha nem jön többet mert, ha még egyszer meglátod, akkor csúnyán megvered.
Nem vesz komolyan a csaj, ha ezt hagyja. Esetleg te is viselkedj hasonlóan és várd ki a reakciókat, ha van ehhez türelmed. Én már megvertem volna a gyereket és otthagytam volna a csajt.
ha a csajt erdekelned nem hagyna hogy nyomuljon ra az exe.
a veres meg nagyon pitianer dolog.ha roma vagy,okes,de amúgy én elhajtanam az ilyen embert akinek a konfliktus kezelès veressel megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!