Nagyon szeretek lovagolni, de arra, hogy rendszeresen űzzem, nincs pénzünk. Mit tehetnék? (-lent)
Pár éve voltam lovagolni, nagyon megtetszett, s áprilistól szeretnék járni, de sajnos nincs rá pénzünk. Szerintetek takarításért vagy ilyesmiért cserébe lehetne lovagolni?
Most 10-es vagyok, s arra is gondoltam, hogy esetleg majd egyetemen elkezdeném, de akkor, 19 évesen van értelme elkezdeni egy szinte teljesen ismeretlen sportot?
Esetleg valamilyen táborban nem lenne "olcsóbb" a nyári lovaglás?(Veszprém megyében)
50 évesen is van értelme elkezdeni.
Vagy dolgozol és a fizetésedből fizeted a lovaglást, vagy valahová bekuncsorgod magad. A táborokat nem ajánlanám, ott vagy 1-2 hetet, tanulsz ezt-azt, nem sokat, mert a lovak futószalagon mennek, aztán megint nem lovagolsz. Nem sok értelme van.
2-esnek: tizedikes vagyok, nem 10 éves :D
de rendben, köszönöm a válaszokat. Végülis nem a versenyzés volna a legfőbb célom :)mondjuk most mást sportolok, de azt nagyonis versenyszerűen:) -bár azzal idén felhagyok.. (igaz, 10 éve űzöm, meg jól is megy, de a társaság -.-)
Szia! Van pár (sajnos rosszabb) lovarda, ahol dolgozásért/oktatásért lovagolhatsz. Viszont a jó lovardák nem "alkalmaznak" ilyeneket. És téged oktatni is kéne, nem lenne elég egy lovat adni alád. Szerintem keress egy viszonylag olcsóbb lovardát és próbálkozz heti fél óra lovaglással. Max 3000 egy óra, így havi 6000 lenne. Vállalj szórólapozást, diákmunkát a nyáron, kutyasétáltatást, ilyesmiket. Sok sikert! :)
Amúgy mit sportolsz?:)
tollaslabdázok :)
meg néha kosarazok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!