Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fog fájni, ha elveszítem a szüzességem?
Figyelt kérdés
A barátommal le szeretnék feküdni, de félek, hogy fájni fog. Tudnátok hasonlítani valamihez? Vagy 1-10-ig mennyire fáj? Csak fájdalmat fogok érezni, vagy azért jó is lesz?
17/L
2015. nov. 27. 21:38
11/20 anonim válasza:
Aki nem érti miért idijótázzák le a kérdezőt az sem külöMb...
12/20 anonim válasza:
Mondj az aki j-vel írja az idiótát :D
13/20 anonim válasza:
12. Igeragozás te egyáltalán, ha már bekaptad a horgot, te szerencsétlen :D
14/20 anonim válasza:
13-as, miféle igeragozásról beszélsz és miféle horogról?
Annyit mondtam , hogy az idiótát nem j-vel írják. Neked hol hol van ebben igeragozás?
15/20 anonim válasza:
Értem én azt , hogy ezzel begpróbálsz oltogatni , de kérlek akkor már csináld azt rendesen -.-
16/20 anonim válasza:
Nyugi kerdező csak azért oltogatnak mert irigyek hogy ők nem szexelhetnek :D
De én nem tudok jó választ adni mivel nem vagyok lány. :/
17/20 anonim válasza:
Szerintem vedd lazán, légy könnyed, élvezd és jó lesz. Bízz a partneredben.
19/20 anonim válasza:
Ez a kérdés nem ér meg 18 (mostmár 19) választ, főként, hogy a fele privát kötekedés.
20/20 anonim válasza:
Oké én vélatlenül lehagytam egy a-t bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!