Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire fog fájni, ha elveszítem a szüzességem?
A barátommal le szeretnék feküdni, de félek, hogy fájni fog. Tudnátok hasonlítani valamihez? Vagy 1-10-ig mennyire fáj? Csak fájdalmat fogok érezni, vagy azért jó is lesz?
17/L
Körülbelül, mintha Mike Tyson beöltözne középkori lovagnak, rád feküdne és páncélozott dákóval zongorázna a csiklódon, miközben kiharap egy darabot a füledből, ahogyan Holyfield bácsival tette anno.
https://www.youtube.com/watch?v=xlIOqypvT-g
Szemléltetés.
Na jó, kapsz normális választ..
Szóval..ezt még nem tudni, mi pláne nem tudhatjuk, minden lánynál másképp van :)
Ha a barátod óvatos és figyel rád, akkor is lehet hogy fog fájni, lehet nem..
Csak ügyesen ;)
1. Mi az istenért nem lehet ezt a szexualitás témakörbe írni?
2.Nem annyira mint a 2 pofon amit apádtól fogsz kapni, ha megtudja. Sok sikert ;-) Idióta -.-
Lehet én vagyok suta, de én nem értem miért kell leidiótázni a kérdezőt. Elvégre honnan máshonnan kéne ezt neki tudnia? Én eddig biológiakönyvekben nem találtam erre választ.
Na de mindegy. Kérdező, ez teljesen lány és partnerfüggő. Lehet fájni fog,lehet nem. Lehet, hogy nagyon , lehet , csak kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!