Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire fog fájni, ha elveszí...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fog fájni, ha elveszítem a szüzességem?

Figyelt kérdés

A barátommal le szeretnék feküdni, de félek, hogy fájni fog. Tudnátok hasonlítani valamihez? Vagy 1-10-ig mennyire fáj? Csak fájdalmat fogok érezni, vagy azért jó is lesz?

17/L

2015. nov. 27. 21:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%
A hülyéknek 9-10. Neked kb. 13-14-re tippelem.
2015. nov. 27. 21:39
 2/20 anonim ***** válasza:
Ez nem a szexualitás kategória!
2015. nov. 27. 21:40
 3/20 anonim ***** válasza:
79%
mintha a patás ördög kettéhasítana egy lángoló csatabárddal, aztán citerázna a beleiden. Vagy, lehet hogy csak egy kis feszítést fogsz érezni, de ha kellően ellazulsz, akkor nem lesz gond. No para.
2015. nov. 27. 21:44
 4/20 anonim ***** válasza:
51%
Gondolj bele, a genitáliák azért érzékenyek, mert tele vannak idegvégződésekkel. Nyilván borzasztóan fájdalmas lesz, butus...
2015. nov. 27. 21:46
 5/20 anonim ***** válasza:
67%

Körülbelül, mintha Mike Tyson beöltözne középkori lovagnak, rád feküdne és páncélozott dákóval zongorázna a csiklódon, miközben kiharap egy darabot a füledből, ahogyan Holyfield bácsival tette anno.

https://www.youtube.com/watch?v=xlIOqypvT-g

Szemléltetés.

2015. nov. 27. 21:48
 6/20 anonim ***** válasza:
64%
Majd amit apádtól kapsz az fog fájni
2015. nov. 27. 22:08
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Na jó, kapsz normális választ..

Szóval..ezt még nem tudni, mi pláne nem tudhatjuk, minden lánynál másképp van :)

Ha a barátod óvatos és figyel rád, akkor is lehet hogy fog fájni, lehet nem..

Csak ügyesen ;)

2015. nov. 27. 22:11
 8/20 anonim ***** válasza:
41%
Nem érdemel normális választ. A hülyék ne szexeljenek!
2015. nov. 27. 22:15
 9/20 anonim ***** válasza:
71%

1. Mi az istenért nem lehet ezt a szexualitás témakörbe írni?

2.Nem annyira mint a 2 pofon amit apádtól fogsz kapni, ha megtudja. Sok sikert ;-) Idióta -.-

2015. nov. 27. 23:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet én vagyok suta, de én nem értem miért kell leidiótázni a kérdezőt. Elvégre honnan máshonnan kéne ezt neki tudnia? Én eddig biológiakönyvekben nem találtam erre választ.

Na de mindegy. Kérdező, ez teljesen lány és partnerfüggő. Lehet fájni fog,lehet nem. Lehet, hogy nagyon , lehet , csak kicsit

2015. nov. 27. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!