Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jelezzek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jelezzek neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki régen eggyel felettem járt.Ő most 10.-es én meg 9. Soha nem jött úgy igazán be, de most szeptembertől nagyon tetszik.Minden nap egy buszon utazunk reggelente.minden instagrammos képemet kedveli.lehet én állok hozzá primitíven de szerintem egy kicsit tetszem neki.a buszon rám rám néz párszor.mindig elkapom a fejem szóval nemtudom Meddig néz.hogy jelezzek neki hogy ,,haho" bejossz nekem:).

2015. nov. 24. 22:08
 1/4 anonim válasza:
Szerintem írj rá instangramon és mikor rádnéz ne kapd el a fejed.Remélem tudtam tudtam segiteni.
2015. nov. 24. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Beszélgess vele, ülj mellé a buszon.

Mosolyogj rá.

2015. nov. 24. 22:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Mi srácok újabban gyakran nem merünk kezdeményezni...

Ilyenkor nektek csajoknak kell megtenni az első lépést. Viszont ha téged néz a buszon, kedveli az összes Insta fotód, akkor ő is odafigyel rád, és annak oka van!

Be brave!

2015. nov. 25. 02:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Annyira köszönöm:) sokat segiett! Köszönöm!
2015. nov. 25. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!