Nem tudom, hogy jelezzek vissza a nőknek ha ők is
tetszenek nekem?
Figyelt kérdés
Magabiztosnak látnak, s érzem hogy sok lányból vonzalmat
váltok ki. De egyszerűen el megy az önbizalmam, s zavarba jövök, ha közelednek hozzám! Volt aki azt mondta, hogy túl nyitott, s érzékeny vagyok! Mire érthette?
Persze belőlem is kilehet hozni az állatot...:) nem erről van szó! Csak a kezdet nekem nehezebben megy mint
a nagy átlagnak! Hogyan változtathatnék ezen?
Félek, h ezzel minden aranyos, kedves lányt el veszítek.
Szólítsd le, és hívd el, hogy megmutatod neki a jeti gyűjteményedet.
2015. febr. 3. 20:21
5/12 anonim válasza:
Halod szerez egy proba csajt és probaj rajta es meg nem megy szuper biztosra akkor probalod
2015. febr. 3. 20:25
6/12 A kérdező kommentje:
Neked bevált? :)
Am ezt valóban nem ide terveztem.
2015. febr. 3. 20:26
7/12 anonim válasza:
Ha már a két téma így összeért, hát nagyon jó lenne valami ilyen vagy ehhez hasonló érdeklődésű lánnyal, nővel megismerkedni. De sajnos bármilyen másikkal sincsen lehetőségem ismerkedni, ilyen érdeklődésűvel meg szerintem kb. annyi esélyem van, mint egy földönkívüli lénnyel találkozni.
2015. febr. 3. 22:00
8/12 Missi_Key válasza:
hát ..ha látod hogy közelednek..mármint az űrhajó, csak simán ne fuss el.
2015. febr. 3. 22:26
9/12 anonim válasza:
Egy reptoid UFO lány sokat segíthet a dolgon...
2015. febr. 3. 22:49
10/12 anonim válasza:
Végülis ha abból indulunk ki az ufo szó jelentése ismeretlen/azonosítatlan repülő tárgy nem írt akkora hülyeséget ismeretlen mozgó lányok:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!