Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szeretek egy fiút de o nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy fiút de o nem tudom mit gondol rólam tobbi lent?

Figyelt kérdés
2015. nov. 24. 18:02
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Meg irhattok nyugodtan válaszokat ! De BUNKOKAT NE!!!
2015. nov. 24. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Akkor meg keress olyat aki szintén bejön neked és mellette normális is vaze. Vagy válaszd őt, és tűrd azt hogy megaláz. A mai világban nem csodálkozom semmin amikor pórázon sétáltatják a milliomos lovagok a csajaikat.
2015. nov. 24. 18:14
 13/14 Joe.38 ***** válasza:

Dràga ! Nem írtad hàny èvesek vagytok.

Èn íràsodbol azt gondolom ès amióta vilàg a vilàg a lànyok hamarabb èrnek. Ergö inkàbb ne a sajàt korosztàlyodba keress. Èrtem , higy a szerelem elvakít. De magad is làtod ès biztos sokan megerősítik a fentebbi valósàgot.

Azaz hagyd a csudàba azt aki nem viszonyul hasonlóan hozzàd mint Te hozzà. Tudom ezt meg kell tanulni. De ismètlem olyan fiút , pasit keress aki èretteb. Vagy ujra meg újra bele esel ebbe a hibàba , lehet mondani szenvedèsbe. Vannak lànyok akik az eszükre is hallgatnak. Ès egy maguknàl.idősebb vagy jóval idősebb pasival èlnek nyugalomban. Azt is megèrtem , hogy sokan ezt el se tudjàk kèpzelni. Elfogadom. De akkor szembe kell nèzni a folytonos problèmàkkal, szenvedèssel .

2015. nov. 25. 17:41
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves Kislány! A kamasz lányok nagy fájdalma szokott lenni az egy oldalú szerelem. A te választottad még nagyon éretlen. Nem tud az érzelmeiddel mit kezdeni. Az is lehet hogy nem tetszel neki, de az is lehet hogy csak az tetszik benned hogy tetszik neked.

Ez a bociszemekkel bámulós rajongásod sok. Ezt most ennyi idősen jegyezd meg hogy nem lehet elérni vele semmit, és felejtsd el ezt a hódítási módot egy életre!

A fiú szerintem nem tudna egy barátnővel még mit kezdeni. Maximum annyira vagy jó neki hogy a barátainak elmondhatja hogy rajongsz érte, és így klassz srácnak tartja magát.

Hétfőtől ne keresd a társaságát! Ne bámuld! Még véletlenül se mosolyogj rá! Ha szól hozzád, vagy odamegy legyél vele kedves, de csak annyira mint mással. Lássa hogy jó fej vagy, de már nem érdekel téged annyira hogy ő legyen a gondolataid tárgya. Egy idő után ez le fog neki esni. Nem biztos hogy az első héten. Akkor keresni fogja a lehetőséget hogy bebizonyítsa magának hogy mégiscsak ő a nyerő nálad. Ha befutsz a csapdába és szerelmet vallasz vagy kimutatod ugyan itt fogtok tartani.

Szóval maradj kedves, jófej lány akit már nem annyira hoz lázba ez a fiú.......majd meglátod hogy ő akar-e ezek után a régi figyelmedért teperni....szerintem igen.......Viszont nem tudom hogy ez megéri-e neked. REmélem hasznos volt a válaszom. Ennyi idősen örültem volna ilyen jótanácsnak hasonló óriási tiniproblémával.

2015. nov. 29. 06:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!