Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám legyőzni a lefagyásom?
Figyelt kérdés
akivel szerelmesek vagyunk és ő szeretné , ha én közeledjek felé először , de nem megy.2015. nov. 24. 18:00
2/22 A kérdező kommentje:
bocs kemaradt , 4 évvel ezelött volt vele egy komoly kapcsolatom , amit vele kiépítettünk .ja és most 13 éves vagyok
2015. nov. 24. 18:07
3/22 A kérdező kommentje:
volt az 6 is :(((
2015. nov. 24. 18:08
4/22 anonim válasza:
szóval 9 évesen jártatok??? :OOOO
5/22 A kérdező kommentje:
4-9 évesen , tehát 5 évet voltunk vele együtt
2015. nov. 24. 18:15
6/22 A kérdező kommentje:
*voltam
2015. nov. 24. 18:15
7/22 A kérdező kommentje:
de most végre segítetek vagy nem ?
2015. nov. 24. 18:16
9/22 anonim válasza:
és mit csináltatok 4-9 éves korotokig?
10/22 A kérdező kommentje:
leírom részletesen:4 éves koromban megismertem egy lányt , eleinte bunkó voltam vele mivel akkor még nem értettem , hogy mi az a szerelem.Mikor rájöttem úgy 5 éves voltam. 6 éves koromban már egy normális kapcsolatom volt. 7 évesen elmentem iskolába , akkor elmondtam a szüleimnek , hogy nagyon hiányzik és ők segítettek az interneten keresztül tartani a kapcsolatot, ez két éven keresztül sikerült valahogy.9 éves koromban megszakadt a kapcsolat a távollét miatt (ő kinn élt már Németországban).Ez irtózatosan megviselt , mindenkiben őt kerestem egy csomószor kiborultam és rémálmok gyötörtek , amikor újra találkoztunk úgy 10 éves voltam, ez idő alatt rendkívül megszépült és ekkor szerettem bele igazán. Először nem ismertem meg a rengeteg téves személy miatt( előbb leírtam hogy mindenkiben kerestem és persze ennek megvoltak a maga hátrányai ). 12 éves korunkban aztán ráismertünk egymásra.és innentől -""--t irok mert ezt már leírtam
2015. nov. 24. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!