Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok szerelmes, szakitsak?
2 hete vagyunk egyutt a baratommal de nem vagyok bele szerelmes pedig azt hittem h az vagyok. Igazabol nekem eleg lett volna ha csak baratok vagyunk akik flortolnek de o nagyon osszeakart velem jonni en mielott osszejottunk idot kertem tole h atgondoljam es aztan ugy voltam vele h adok ennek az egesznek egy eselyt... De nekem ez nem megy mindig talalkozni akar velem nekem meg sokszor nincs is kedvem. Ha megcsokol nem erzek semmi kulonlegeset ( vele volt az elso csokom es az se volt tul jo) Csak attol felek mi van ha szakitok vele es megbanom vagy hianyozni fog. Azert is nehez mert a baratom azt mondja h nagyon szeret es szerelmes belem. Az lett volna a legjobb ha nem jovok vele ossze es baratok maradunk de igy ha szakitunk mar nem beszelunk tobbet es ez nagyon elszomorit mert tudom h hianyozni fog de kozbe meg tobbet erzek mint baratsag. Annyira nem tudom h mit is erzek. Fogalmam sincs mi ez. Nem tudom h mit tegyek. Tudom h elszurtam de Kerlek segitsetek semmi tapsztalatom. Amugy en 14 vagyok a baratom meg 16. Lehetseges h ennyire szerlmes belem meg ha en nem is igazan viszonzom a szeretetet? Es tenyleg szuksegem van a segitsegre.
Elore is koszonom a valaszokat
Bocsi, de nagy hülyeséget csináltál. Úgy érzem, azért jöttél vele össze, hogy ne legyél egyedül, hogy végre neked is legyen barátod.
Tudod mit? Szakíts vele. Ha nem érzed, hogy szerelmes lennél belé, mégis miért maradnál vele? És őszintén? Ha utána rosszul éreznéd magad, megérdemelnéd. Szakíts csak vele, a karmától úgyis visszakapod egyszer, és megtudod, milyen, ha úgy jönnek össze veled, hogy semmit nem éreznek irántad, neked meg a mindened. Na csá.
Igaz, hogy fiatal vagy es nem gondoltad meg rendesen, hogy tenyleg kell-e neked ez a kapcsolat.
De mindenkinek kell valaki, meg ha 14 eves is vagy...en mondjuk korainak erzem, de te tudod.
A problemadra megoldaskent azt tudnam mondani, hogy varj egy kicsit, hatha kialakul, bár nem hiszem.
Emellett mindenkepp beszelj vele errol, de finoman...
Beállok a többiek mögé a sorban.
Szerintem is várnod kell ezzel. Sokan vannak úgy, ahogy most te, akár az én korosztályomban is, de ezekből 1-2 hónapnál hosszabb kapcsolat sosem lesz. Értelmetlen. Később veszekedni fogtok, mert neked eleged lesz, neki meg fájni fog. Inkább szakítsatok még most.
Akkor jöjj össze egy sráccal, ha érzel többet iránta. Tudni fogod, nem lehet összetéveszteni az érzést - csak nehogy ugyanúgy járj, ahogy a barátod most.
18f
Ha úgy érzed, hogy hibáztál, szerintem akkor jobb ha szakítanál, vagy mindenképpen mondd el neki az érzéseidet. Emellett pedig a viselkedését is megemlíthetnéd neki, mert mit ne mondjak, ahhoz képest, hogy 16 éves, kb az jön le belőle, hogy mennyire nem bízik magába...
Arra pedig, hogy csak korétek, vagy a parkba mentek azt tudom mondani, hogy a helyszín nem igazán számít szerintem. Persze lehetne egy kicsit változatosabb, de most ennyi idő után ne várd el hogy mondjuk étterembe vigyen vagy ilyesmi.
Ha pedig mégis vele akarnál maradni, rád bízom persze a döntést,de én nem tenném.
Remélem tudtam segíteni!
Szakitottam vele. Eleg bunko volt ahogy viszelkedett... Mondtam hogy a legnagyobb problemam hogy azzal a csajjal lett joba akivel utaljuk egymast. Nem az a baj hogy lannyal baratkozok hanem h olyannal akit nem birok es kiderult h tenyleg mindent elmondott neki rolunk es kibeszeltek engem ja meg azt is megbeszeltek h biztos en majd amitatt fogok szamitani mert joba vannak es ezt tok lazan meselte nekem az exem. Azt mindta nekem h miert akarom en tonkretenni a baratsagukat... Mi van?!?! En teszem tonkre a baratsagukat hat inkabb a csaj a mi kapcsolatunkat. Vegig bunko volt. De az a lenyeg h mindenert en vagyok a hibas szerinte. Amikor elkoszontumk ugyan arra mentunk vissza egy kis ideig es lattam h mar is a csajjal uzenetezgetett.
Megkonnyebbultem h szakitottunk de azert neha ha belegondolok h voltak szep pillanataink akkor szomoru leszek. Masik meg az h nagyon rosszul esik amit velem muveltek. Meg mindig merges vagyok rajuk.
Jól döntöttél, ne emészd magad.
Emlékezz a szép pillanaitokra, nem kell elfelejtened őket, de tanulj azokból ami szerinted nem volt helyes, és jegyezd meg, hogy ilyen többet ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!