Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi tortenik koztunk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi tortenik koztunk?

Figyelt kérdés
Nos eleg hosszu lesz szval koszonom h ha elolvassatok. Mar majdnem feleve kavarok egy volt evfolyamtarsammal aki tortenetesen az exem egy haverja( exemmel masfel evig jartam). Mindegyik baratunk szerint szerelmes belem ( nevezzuk mondjuk Davidnak). Es tenyleg en is ugy erzem h egyre jobban kotodunk egymashoz viszont nem akarja hogy osszejojjunk mert tart attol h ugyanaz lesz mint a legutobbi kapcsolataval ( a csaj 5 honapig volt vele egyutt es nem csinaltak semmit/se csok se puszi se beszed!! Se oleles/ es ezert nagyot csalodott a parkapcsolatokban.) viszont pl szulinapomon meglepett egy szal rozsaval, kaveval szokott meg meglepni. Illetve meg az exem miatt nem akar osszejonni. Szerintetek ez csak egy kifogas? Vagy tenyleg szerelmes belem? Szexen kivul mar mindent csinaltunk kerlek ne itelkezzetek es azert nem fekudtunk meg le mert o meg varni akar ( o meg szuz) kerlek segitsetek! 16/L
2015. nov. 16. 19:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Beszélj vele, hogy a "legutobbi kapcsolata" az nem volt kapcsolat, maximum társalgási szintű baráti kapcsolat, legalább is ezek alapján.

Amúgy ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy a mai gyerekek tudják azt, hogy mi az a kapcsolat ? Mert ezek alapján ő nem tudja. Ezt magyarázd el neki.

2015. nov. 16. 19:45
 2/3 A kérdező kommentje:
probaltam vele beszelni, de mindig azt hajtogatja h biztonsagi zona. Vegig mellette voltam amikor szakitottak a csajjal, es tudom h mennyire fajt neki mert szerelmes volt a lanyba. Meg egy kerdes: szerintetek tenyleg szerelmes belem? Mert en nem igazan tudom felfogni h egy ilyen fiu szerelmes legyen belem
2015. nov. 16. 19:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Én is azt tanácsolnám hogy beszéld meg vele és ne félj rákérdezni légy bátor szerintem szeret csak fél a többiek véleményétől .Sok sikert kívánok
2016. jan. 1. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!