Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon lehet koztunk valami...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lehet koztunk valami valaha is?

Figyelt kérdés

Sziasztok,van egy srac akivel 2eve isnerkedtem meg ugy igazan,nagyon joba is voltunk es azota szerelmes vagyok bele es ezt megtudta anno..nos azta egy dolog miatt osszevesztunk es megszakadt a kapcsolat..epp hogy koszonoviszonyban voltunk..viszont mindig engem nezett..

Tortent az hogy szombaton egy osszejovetelen eleinkte neg csak nezett,probalt kozelebb jonni hozzam tancolas kozben..aztan egy baratnom mondta neki hogy miert nem tancol velem..egy kis ido utan felkert tancolni..nem egyszer ketszer tancoltunk egyutt hanem 1-1,5 orat..folyanatosan mert nem engedte hogy pihenjek..de tanc kozben simogatta a derekam,letapizott..nyugalom nem vagyok konnyuveru raszoltam hogy a kezere figyeljen..az arcunk is osszeert talan meg akart csokolni,nem tudom de elforditottam a fejem..nem akartam konnyen adni magam..tancoltunk a buli vegeig..es hat felajanlotta hogy hazakiser..azaz nem kerdezett semmit csak mondta hogy hazakiser..utkozben nem tortent semmi csak beszelgettunk..elkoszoneskor azt kerdezte hogy mikor lesz meg ilyen..

Aztan azota beszelgetunk fbon,de meg nem jott szoba kettonk kapcsolata..egyszer irt csokos smyliet,es most irta elkoszoneskor hogy holnap irjak neki..szerintetek erezhet valamit irantam?

Ui.alaobol lehet kicsit batortalan,viszont a bulin ivott par sort,lehet azert volt batrabb..viszont emlekszik mindenre,azt mondta:)

2015. aug. 17. 23:05
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasi hibakert,siettem es nem figyeltem oda..
2015. aug. 17. 23:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyértelmű. Ha ivott, akkor bátrabb és nem annyira gátlásos., ezért fel mert kérni és hazakísért. Attól, hogy ivott, még őszinte lehet. Sőt, gátlások nélkül őszintébb. Kedvel téged, beszélgessetek és majd alakul. Sok sikert!
2015. aug. 17. 23:16
 3/3 anonim válasza:
Szerintem hogy ha ivott buliban és most utánna is foglalkozik veled akkor érdekled őt, d e vannak fiúk akik néha szégyenlősebbek tudnak lenni mint mi :)
2015. szept. 4. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!