Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek ez mennyire jönne be?
Neeee verset! Kezd elcsépelt Lenni meg a legtöbb nagyon nyálas, inkább valamilyen vicces romantikus levelet, vagy feladványt.
18L
Vers helyett inkább menj oda hozzá és mutatkozz be és beszelgessetek
szerintem a vers túl nyálas és nem venné komolyan
18L
#3 Áh, kizárt dolog hogy elinduljon egy ismeretlen fiúhoz. Én se tenném ha lány lennék...
#4 És ha nem vers, hanem valami viccesebb lazább írás lenne? Vagy semmi más nem jöhet szóba, mint hogy egyből úgymond támadjam le?
#4-es vagyok
a vicces szöveg már jobb
de miért tartózkodsz a személyes beszélgetéstol? Szerintem ez nem lerohanas
Szerintem megér egy próbát!
De előtte mutasd meg valakinek aki lektorálni fog, nehogy leégesd magad valami béna verssel! :-)
A romantika fontos! A Te ötleted, vitelezd ki!
Nem tartózkodom, de azért ez valamivel csak egyedibb úgymond. Egy lehetőségem van, szóval majd kiötlök valami frappánsat, de ha sehogy se jó, akkor marad a letámadás.
Áh.. Sok mindenhez nem értek, de a csajozáshoz pláne nem...
Szerintem ez nagyon aranyos! :)
Talán igazuk van a korábbi válaszolóknak, inkább egy vicces levelet írj, az egyszerűbb is, meg talán nem is furcsállná annyira. :)
Kérdésedre válaszolva, nekem nagyon bejönne, és nagyon örülnék neki, az, hogy annak a lánynak bejön-e, az meg csak rajta múlik. Minden esetre, ha ez bejön, akkor sokáig fogjátok még emlegetni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!