Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap ossze jottem egy lánnyal mara dobott?
Figyelt kérdés
Na tehat van egy lany haverom! Azt mondta h csókolják meg hülyeségből egy lányt aki az exem jo megcsókoltam megkérdezte miert nem járunk mondom nekem mas kell:) erre ott volt az is aki kellet.Azt mondta egy órával kesobb h csokoljam meg azt is aki kell. Megvolt ossze jöttünk:) elmondta h meg nem szeret de majd ha komolyan ezt érzi fogja mondani..Elmondtam neki h lekaptam exem elotte azt mondta oke:) másnap irt h az exem megírta h szeret engem meg h lekaptam dobott a csaj.. Elméletileg ezekért a kerdes?pedig az h van e esélyem a mostani lanynal aki nekem kell mit csinaljak?? "barátok" vagyunk:) segitseg:)) Elméletileg nem szeret.. De olyan boldog volt tegnap meg minden:)?2015. nov. 9. 22:52
5/7 anonim válasza:
Én nem igazán értem... valószínű késő van már hogy feldolgozza az agyam.
Amit észrevettem, hogy ha neked ilyen könnyen megy, hogy csak úgy megcsókolsz bárkit, akkor minek sír itt a szád hülyeségekért. Azt kapsz meg akit akarsz. :D
6/7 anonim válasza:
Most próbáld meg leírni vessző használatával,lehet többen válaszolnának.A "telefonon" írok nem jó kifogás,ott is lehet helyesen írni...
7/7 anonim válasza:
Akkor most tedd fel a kérdést magyarul !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!