Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Brandon kérdése:
Mit tennétek a helyemben? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam ,aki egyben az egyik legjobb barátom. De egy ideje kb fél éve borzalmasan elkezdett tetszeni. De van barátja kb már 10-11 hónapja együtt vannak. Ebben az a érdekes ,hogy már sokszor mondta nekem az osztálytársam ,hogy inkább velünk van mert már konkrétan nem szereti a mostani barátját. Ekkor én úgy voltam vele, hogy akkor hamarosan dobni fogja. De nem így lett. És múltkor megkéredeztem ,hogy mi újság a kapcsolatukkal és annyit mondott mint múltkor. Nem akarom csak új elcsábítani vagy a barátját eltávolítani de már fél éve várok erre. Ti mit tennétek ?2015. nov. 9. 20:29
1/3 anonim válasza:
Legyel nyitott az uj kapcsolatokra, elvegre nem varhatsz ra orokke.
Viszont ha tenyleg ot akarod elobb utobb lesz lehetoseged vele lenni.Merthat ha a partnere hata mogott mond ilyet az egyertelmu, hogy nincs minden rendben a kapcsolattal...
Et ellentetes dolgot mondtam, a te dolgod eldonteni
2/3 rrrrrreennnnn válasza:
Legelső lépésként,ha ez szòba kerül,s mondja,nincs minden rendben a kapcsolatukkal,akkor kérdezz râ,mi nem stimmel.Mivel baràtok vagytok,el fogja mondani...Aztàn ha azt is mondja,hogy nem szereti sràcot,megkérdezed,akkor mi köti hozzà. Ebből màr sok dolgot megtudsz,ìgy pedig csak sötétben tapogatòzol,mert nem érted a domgot...Ezt elsőkörben...(persze nem szàmonkérő mòdon,csak nyugodtan)
3/3 A kérdező kommentje:
Sokszor kérdezgetem mi újság a kapcsolatukban Persze nem úgy ,hogy mint ,ha nyomulnék rá vagy stb. De holnap megkérdezem :)
2015. nov. 9. 21:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!