Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent?
Figyelt kérdés
A srác aki tetszik nekem megengedte,hogy megöleljem.DE azt mondta tartsuk titokban.Mikor megölelt nem engedett el hosszú ideig úgy,hogy közben bejött pár srác.És mikor megkérdeztem,hogy miért engedte,mert nem szokták csak úgy őt ölelgetni,azt mondta,hogy nem tudja miért engedte meg..Ez mit jelent?2015. nov. 9. 18:13
2/3 yoshino_t válasza:
Azt jelenti, hogy titokban ő Hannibal Lecter, és kinézett téged magának, mint a vasárnap délutáni nasija.
Szerintem vegyél magadnak három fokhagymát, hét füstölőt és egy fakeresztet és kezdj el démont űzni, az segít.
Meg az is, ha nem kérdezel hülyeségeket, vagy ha a fenti kérdésedet mondjuk magától a sráctól kérded meg, mert a kommunikáció általában segít az ilyen dilemmák megoldásában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!