Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érdekes dolgok történnek,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekes dolgok történnek, valaki? (többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy fiú, a suli egyik legmenőbb fiúja. 'Állítólag' mi utáljuk egymást, de én mindig segítek neki, háziban, stb. Egyszer egy buliban le akart smárolni, fogdosta a fenekem...Többször mondta, hogy 'jó csaj' vagyok, de azt is mondta már, hogy álmában se. Egyszer jóba vagyunk, máskor nem. Na és a lényeg. Kiírta fb-re,hogy like és 10/?. És 69-et adott rám. Gondoltam arra,hogy hülyeségből, de azért annnyira rossz csaj nem vagyok(többi fiú mindig mondja,hogy 'Hu, de meg ba*nálak, stb.)

Jelenthet valamit az a 69?

2015. nov. 8. 09:57
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ha lenne egy kis önbecsülésed, le se szarnád az ilyen fiúkat...ugyan azon a szinten vagy mint ők L\18
2015. nov. 12. 19:17
 12/12 A kérdező kommentje:
Ren: Lehet hülyének hangzik a kérdés, mivel én ehhez még nem értek nyolcadikos fejjel. És az nem igaz,hogy csak ...-om van. Országos versenyen nyertem magyarból, és generáció diákja leszek. Szóval annyira hülye nem vagyok.
2015. nov. 15. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!