Érdekes dolgok történnek néha velem próbálok aludni és nem tudok mozogni mitől lehet ez?
Figyelt kérdés
Most két szer is rám jött próbáltam aludni de még nem aludtam és próbáltam mozogni, beszélni és nem tudtam! Aztán megilyedek mindíg és szörnyen bedobog a szívem utána elmúlik, meg olyan is szokott lenni hogy így valami melegség átfut rajtam ilyen érdekes érzés a mellkasomból, de ez külön szokott lenni.2009. aug. 18. 22:07
1/8 anonim válasza:
Jaj de rossz, ilyen h nemtok mozogni+beszélni nekem is szokott lenni, és olyankor rettegek
2/8 anonim válasza:
Nem értem.. lebénulsz meg néma is vagy 1xre?
3/8 anonim válasza:
ezt én se értem .mért akarsz beszélni alvás közbe meg hova mész?mé nem alszol?
4/8 anonim válasza:
Ilyen nálam is szokott lenni ez iylen félalvás amikor még nem kapcsol ki valamiért az idegrendszer...
Elöször gyakran én is pánikba estem, de aztán megszoktam hogy olyankor várni kell és nem kell türelmetlenkedni és kb 6-8 másodperc múlva minden menni fog... Probáld olyankor a kisujjad mozgatni vmelyik lábadon és akkor egyböl normális állapotba kerülsz!!
Véleményem szerint a fel nem oldott stressz vagy zaklatottság egyik jele az iylen fajta alvászavar...
5/8 anonim válasza:
Elalvási bénulásnak hívják,hogy pontosan mitől van még nekem sem sikerült kideríteni,de én hosszú évek óta szenvedek benne.Az a legszörnyűbb,hogy én levegőt sem nagyon kapok,aztán hirtelen nagy levegő vétel után megszűnik.Állítólag stressztől,idegi alapon szokott kialakulni.
6/8 anonim válasza:
Beragadsz az álom és az ébrenlét között. Ilyenkor vagy vársz és kicsit gondolkodsz, vagy visszaaludsz.
7/8 anonim válasza:
velem is volt ilyen és nagyon rossz de már megszoktam:S
8/8 A kérdező kommentje:
Valaki kérdezte, igen lebénulok egyszerre és beszélni sem tudok és mért akarok alvás közben beszélni? Mert ilyenkor nem alszok teljesen és segítségért akarok kiáltani de nem tudok!
Igen igen ez a gyugodjak meg és elmúlik ez működik. Csak félek hogy egyszer úgy maradok. Köszönöm a válaszokat!
2009. aug. 19. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!