Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? (többi lent)
Elég furcsa helyzetben vagyok, nemtudom mit csináljak..
Vázolom a helyzetet: Van egy lány, akit nagyjából nyár eleje óta szeretek, de viszonzatlanul. Nyár végére megpróbáltam elfelejteni, összejöttem egy lánnyal, akibe beleszerettem, de őt nem foglalkoztattam annyira, mint engem ő :/ Vége lett, és eszembe jutott a másik lány. Az exemet megpróbáltam elfelejteni, de igazából nem sikerült annyira, amennyire szükséges lenne, pedig tudom, hogy abból már soha semmi nem lesz. A másik lánnyal is ugyanez a helyzet. Nemtudom egyiküket sem elfelejteni. Csak gondolkodom, és, hogy mondjam kavarognak bennem az érzések mindkettejük felé, és ez kezd már nagyon idegesíteni. Nemtudom kiölni őket a gondolatomból, pedig egyértelműen veszett ügy mindkettő....
(Ha valaki nem ért valamit, privátba nyugodtan írhat)
Igazából tanácsokat szeretnék kérni, hogyan tudnék tovább lépni, mert így csak belülről rombolom magamat a hülye gondolataimmal :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!