Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem gáz, mit csináljak?
Figyelt kérdés
14éves lány vagyok (8.-os).Voltunk egy csapatversenyen egy gimiben a barátnőimmel, és az egyik feladat volt előadni valamit (lényegtelen, hogy mit). 2zsűritag abba az iskolába jár, 11.-esek (17-18évesek). A zsűrik nevét bemondták. Közülük az egyikük eléggé megtetszett(legyen ő mondjuk X), és miközben előadtuk, végig engem nézett akkor is, mikor nem én beszéltem. Meg egyszer rám mosolygott. Az eredményhirdetésen is nézett. Mivel tudtam mi a neve, bejelöltem facebookon X-et, és visszajelölt! Szeretnék neki írni, de nem tudom, mit. Nem lenne gáz ráírni? És az nem probléma, hogy én 14 vagyok, ő meg 18lesz?2015. nov. 6. 16:41
1/3 anonim válasza:
Öcsém, hogy a lányok lassan már mindenkire rá akarnak mászni.....:) Már ilyen helyekre se lehet csak az adott feladatért menni?
Amúgy ebben a korban ez a majdnem 4 év szerintem sok. Az igények, a felfogás, az érettség, stb.
Egy 18-22-es felállásban teljesen más lenne, de szerintem itt még nagy a különbség.
2/3 anonim válasza:
Azt tanácsolnám inkább, h ne te írj rá. Hidd el nekem, h ha tényleg megtetszettél neki Es nem csak fantáziálgatott, vagy szórakozott veled, akkor Ő fog rád írni. De az is lehet, h nem jött rá, h te vagy az akit nézett, v csak sokan bejelölték még Es nem foglalkozott azzal,h kit igazol visza, nem tudhatjuk. De ha tényleg nagyon kiváncsi vagy rá h mi volt ez, akkor irj rá, de csak szolidan nem törtetően, annyit h köszönsz, Es megírod neki ezt h hol láttad meg, ezzel kapcsba kérdezel vmit esetleg, de nem tudok konkretat irni Neked.Ja es Nem számít sztem legalább is nem vészes a 4 év koztetek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat (jöhetnek még:D)! Az elsőre azt írnám, hogy koromhoz képest nagyon érett vagyok belsőleg (külsőre olyan átlag érettség). A másodikra pedig még egy kérdés. Hogy biztos nem lenne-e kínos ráírni ennyi idő után (a verseny szerdán volt, akkor is jelöltem be és jelölt vissza.)?
2015. nov. 6. 17:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!