Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy lány, akit nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány, akit nagyon szeretek, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eddig még nem nagyon voltam szerelmes és nem is tetszett ennyire senki, de érte megbolondulok, ha nem vagyok vele akkor csak rá tudok gondolni és számolom az órákat, hogy mikor találkozhatok vele, hogyan mondjam meg neki, hogy oda vagyok érte?! :( legszívesebben minden érzésemet elmondanám neki, de lehet azzal elijeszteném magamtól, nem volt még barátja neki sem.. MIT TEGYEK?! 18 évesek vagyunk mindketten.

2015. nov. 6. 13:06
 1/10 A kérdező kommentje:
Még senki iránt sem éreztem így, ő valamiért nagyon különleges.
2015. nov. 6. 13:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Figyu, egyszer élünk tod yolo meg minden szarság, Es tenyleg igaz, nah mind1... Ha nem is mondod meg neki, konretan h szereted, celozgass ra, muszaj neked lepned, te vagy a fiu! Ha nem teszel erte ilyen mod. Csak tovabb fog mardosni a ketseg. Ha esetleg azt szurod le h eltaszit magatol, akkor meg legalabb mar tudod Es nem szenvedsz tovabb a bizonytalansagban. Olyan aprósagokra gondoltam mint a bok, v esetleg megkerded ha ugy is jóba vagy vele, h van-e olyan aki tetszik neki, figyeld a nonverbalis jeleketstb.(17L)
2015. nov. 6. 17:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Én kész vagyok neki megmondani az érzéseimet, azzal semmi bajom nincsen, nincs önbizalomhiányom, de nem fog ettől megijedni, hogy rázúdítok mindent egyszerre?
2015. nov. 6. 17:38
 4/10 anonim ***** válasza:
Nah hát mondjuk ezért is tanácsoltam ezt a megoldást. De tudod, igy is ugy is döntenie kell majd, és el kell viselned bármit is mond.És ha igent mondd akkor nagyon fog örülni, vagy elutasit ugye, de igazából, lehet h már Ő az aki nagyon várja h lépj vmit. Egyépként, jó barátságban vagy vele?
2015. nov. 6. 20:13
 5/10 A kérdező kommentje:
Ugy nagyjabol 2-3 hete beszelunk sokat fbn, meg talalkozunk is, szerintem en is szimpi vagyok neki, legalabbis azt mondta.
2015. nov. 6. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Tenyleg az lenne a legegyszerubb ha szimplan megkerdezned tole, h akkor "mi most baratok vagyunk(v tobb)?" Vmi ilyesmi nyugodtan kerdezz igy ra, ha nem is mond rogton vmit, akkor figyeld, h reagal.De am csak fbrol ismered v vhonnan mashonnan is?
2015. nov. 6. 23:34
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy iskolaba jarunk:D
2015. nov. 7. 15:19
 8/10 anonim ***** válasza:

az hogy van önbizalmad, fél siker. Elhiheted. Hogy érzed? Tetszel neki? Mert ha ilyen jeleket ad, akkor mondd meg neki nyugodtan, ha túl sok neki, túléli. Ettől még nem fog kevésbé vonzódni hozzád. De! Bármit is csinálsz, élőben tedd, ne számítógépen keresztül. Sok sikert! :)

17/L

2015. nov. 8. 18:54
 9/10 A kérdező kommentje:
Megtettem, pozitívan fogadta, de nem mondott semmi konkrétat, csak hogy kicsit váratlanul érte, és gondolkodnia kell rajta, de még meg szeretné ezt beszélni..:\
2015. nov. 9. 18:41
 10/10 anonim válasza:
Nekem egy lány pont ugyan ezt mondta, de később azt mondta, hogy nem. Ha szeretne, akkor azonnal igent mondott volna. A habozás a kétség vagy a félelem jele. Ez egy saját vélemény saját tapasztalat alapján.. Kívánom, hogy neked összejöjjön! :)
2015. nov. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!