Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki szeretek de van pasija mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy ideje már barátok vagyunk de én utóbbi időbe bele szeretem el is mondtam neki ő nem mondott semmit konkrétat csak annyit hogy szereti a pasiját de engem sem akar elveszíteni és szeret mint barátot de utána rá kérdeztem hogy ha nem lenne pasija akkor lenne esélyem nála aszt mondta hogy igen. Most mit csináljak? Mióta elmondtam neki egyre nehezebb nekem.14/f2015. szept. 17. 20:55
1/2 anonim válasza:
Ne haragudj, de en a helyedben letennek rola. Lehet, hogy meg baratok maradhattok ha Te kepes vagy ra.
De ha meg egyutt van a fiujaval, akkor Te nrm vagy eleg fontos neki es valoszinuleg mar nem is leszel
Sajnalom :/
2/2 megadeth18 válasza:
Keress mást. A szerelmi háromszögekben mindig valaki megszívja. Vagy te leszel az aki szív, vagy te fogod okozni, szóval sajnos más kell keresned, azt javaslom. De ne aggódj, sok lány van odakint, sőt talán jobbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!