Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon szeretek 1 lányt, de ő...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon szeretek 1 lányt, de ő engem nem?

Figyelt kérdés
13/f vagyok,és ez nem valami fellángolás,nagyon szeretem,már próbáltam neki kedveskedni,ajándékot venni de semmi.Van 1 cigány barátnője [amúgy a lány az osztálytársam]és ő minden hülyeségbe beleviszi,kezdek attól félni hogy ő se lesz szűz 13 évesen [a barátnője már nem az]jegyei egyre rosszabbak,ez a csaj tönkreteszi.Viszont nagyon szeretem,de az osztálytársaim is cikiznek h tetszik meg őt is idegesítik,szerintem már meg is utált emiatt.Hogy tudnám elfelejteni?

#fiú #lány #engem nem
2015. jún. 19. 15:03
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
Van ilyen
2015. jún. 19. 15:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ez nagy segítség,de azért kösz
2015. jún. 19. 15:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne csüggedj itt a nyári szünet és megbeszélhetnétek egy találkozót valamikor, hívd el fagyizni vagy moziba vagy bármerre, biztos értékelné közeledésedet. Egyébként én beszélnék vele és elmondanám neki, hogy az a lány rossz hatással van rá. Lehet nem szép dolog, mert hát elméletileg "barátnők", de sajnos én bosszantóan őszinte vagyok mindenkivel. Meg hát nehogy már valami idióta cigány csaj miatt tönkrevágja az életét, és belekeveredjen mindenféle rosszba. Állj ki a szeretett lány mellett és mutasd még neki, hogy rád van szüksége, és persze mondd el neki, hogy szereted :) Ha sikerülne megoldani ezt a problémát kíváncsi lennék mi történt. Hajrá remélem sikerül! :) :) :)

14/L

2015. jún. 19. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves 3-as,nagyon sokat segítettél önbizalom terén.Megpróbálom a tanácsodat megfogadni
2015. jún. 19. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen máskor is ;)
2015. jún. 19. 15:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Mond a szemébe hogy egy hülye p*csa hogy ezzel barátkozik és hagyd ott. Ha utána se jelentkezik akkor veszett fejsze nyele.
2015. jún. 19. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!