Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudok közelíteni felé? Hogy érjem el, hogy érdeklődjön irántam?
Van egy lány aki nagyon bejön de élsportoló és sose volt szerelmes és nem volt még kapcsolata, gondolom mert nem volt ideje ilyenekre. Olyan sokat nevetős, beszólogatós tipus és olyan mintha senki iránt sem érdeklődne... elég elérhetetlennek tűnik, mert mindenkivel közömbösen viselkedik, még az 500+ likeos hülyegyerek sem tetszik neki és nemtudom, hogykéne elérnem, hogy érdeklődjön irántam, vagyhogy miképp közelítsem... Ha elmondanám neki, hogy érzek nemtudom miképp reagálna és lehet, hogy csak elijeszteném. Valaki tanács? Egyéb tipp, hogy vehetem le a lábáról?
16F 16L
hanyadjára teszed fel?
a,úgy meg minek idegesíted magad ilyenen? meg akarsz felelni másnak, ez persze természetes mert nekem is volt ilyen
szerintem kezdj vele beszélgetni és kiderül hogy érdeklődik-e így látatlanban nem mondhatod hogy nem tetszel neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!