Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ezt miért csinálja?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Tavaly szerelmes voltam az egyik évfolyamtársamba, ezt mindenki még ő is tudja. Nem volt köztünk semmi(mivel utálom miota usmerem) csak nagyon ritkán beszélgettünk. (A6honap alatt 4x ).

Azota van barátnője, nekem meg barátom(csak az egyik bnőm tudja h van baràtom).

Ezen a héten 3x is odajött hozzám(szia.. mizu, milyen napod van, volt eddig? Milyen órád lesz?) Ma (feléjük lakom) elmentem a házuk előtt mint minden nap de ma kivételesen kiordìtott az ablakon hogy szia...cska!

Sokszor néz még akkor is ha a baràtnőjével van.

Ezt miért csinálja?

2015. nov. 5. 21:08
 1/3 A kérdező kommentje:

Bocsi a hibàkért, 14/L vagyok.

előre is köszi a válaszokat!

2015. nov. 5. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
A sztori ott gáz, hogy szerelmes voltál abba akit utálsz. Ha utálod ne foglalkozz vele. Ha nem fogsz vele foglalkozni akkor az sem fog érdekelni hogy miért beszél hozzád.
2015. nov. 5. 21:13
 3/3 anonim ***** válasza:
engem a lányok gondolkodás nélkül koptattak le, mostmár ehhez is segítség kell?
2015. nov. 5. 21:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!