Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert csinalja ezt velem?
Figyelt kérdés
Az van hogy van egy fiu aki szerelmes belem es mar tegota probalkozik de en nem akartam tole tobbet mit baratsag. Miutan elmondtam neki meg tovabbra is probalkozott... Egyre tobbet beszeltunk es nagyon joba lettunk es alakult valami. Kb egy hete jottunk ossze de nem erzem olyan jol magam vele, ha megcsokol nem erzek semmi kulonlegeset... Nem vagyok bele szerelmes es ez igy nem jo de ugy voltam vele hatha megvaltozik es minden jo lesz. Nem irt nekem tegnap ma meg lattam a suliba hogy egy olyan lany osztalytarsammal beszelgetett akivel en nem voltam joba es o ezt pontosan jol tudja de megis baratok lettek... Amugy a lanynak volt pasija de szerintem mar szakitottak es sajnos olyan ez a lany hogy szinte havonta valtogatja oket. Masik pedig az hogy a baratom ezel a lannyal beszeli meg a mi kapcsolatunkat es rajta keresztul kerdezget tolem. Ez mar nagyon idegesit. Szetintetek miert csinalja ezt? Szakitsak vele?2015. nov. 5. 18:14
1/2 anonim válasza:
Szia! Ha nem érzed a varászt, akkor szerintem szakíts. Nem hinném, hogy a párkapcsolatotokról kéne, hogy beszéljenek. Szerintem előbb beszélj a sráccal erről, majd a lánnyal is. Majd meglátod, hogy mi alakul ki belőle. c:
2/2 anonim válasza:
Hát szerintem egy párkapcsolat alapja mindenképpen a bizalom az őszínteség meg az hogy megbeszélizeg egymással a gondjaitokat. Mert az hogy a barátod nem veled hanem egy másik lánnyalmosztja meg a problémáit és vele küldözgeti neked ráadásul még nem is kedveled a lányt
hát szerintrm ez így nem egy őszinte kapcsolat ugyhogy mindenképp.üljetrk le és beszéljétek meg. Termédzetesen kettesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!