Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt velem?

Figyelt kérdés
Fbn jól elbeszélgetünk aztán amikor találkozok vele akkor elkezd beszelni velem de közbe odajön barátnője es simán el kezd vele dumálni mint ha ott se lennek közbe telefonálgat meg stb.. Aztán kérdezem mikor talizhatnank de azt mondja hogy otthon kell segítenie meg pótolnia kell. Ez eddig oké de aztán előttem dumálja a barátnőjével hogy akkor ma megyünk bulizni 5 kor tali.. Aztán nagyba elköszön és felszáll a buszra... De már ez a második hogy odamegyek es közbe elkezd beszélgetni barátnőjével...
2015. szept. 26. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
tipikus hülye p#csa tipus... hagyd a fenébe
2015. szept. 26. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is hagyd a fenébe . Nem vagy számára fontos .
2015. szept. 26. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Ez mind szep es jo hogy anyit irtok hogy hagyd a fenebe, DE én teljesen belézúgtam es nem birom elfelejteni ugy erzem szerelmes vagyok eletembe eloszor!
2015. szept. 26. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!