Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nektek mennyire számít ez a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire számít ez a korkülönbség? Szerintetek mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagy problémám akadt és már most leszögezem normális válaszokat kérek. Köszi! 20 éves fiú vagyok és pár nappal találkoztam egy lánnyal akibe beleszerettem. A baj nem itt kezdődött hanem ott, hogy amikor megtudtam, hogy 13 éves. Nos nektek mennyire számít ez a korkülönbség? Ez a 7 év nem túl sok, meg hogy 12 évesen honnan tudhatja mi az a szerelem? Szerintetek mit csináljak? Normális válaszolóknak előre is köszönöm!
2015. nov. 4. 23:28
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy 14 éves kor alatt büntetendő, ha "hozzáérsz". Veszélyes terep.
2015. nov. 4. 23:36
 2/13 anonim ***** válasza:

1-ső! Most komolyan mennyivel fejledtebb egy 14 éves ,egy 13 évestől??

Normális esetben 18 év alatt lenne bűntetendő

2015. nov. 4. 23:45
 3/13 anonim ***** válasza:
nyomorult egy világ a mai
2015. nov. 4. 23:46
 4/13 anonim ***** válasza:
Pár nap alatt csak nem szerettél bele olyan őrülten:-) Szerintem hagyd még, neki érnie kell, fiatal még egy olyan kapcsolathoz, amit te szeretnél. Keresd meg pár év múlva, ha még eszedbe jut.
2015. nov. 5. 01:35
 5/13 anonim válasza:
Hát a törvénytől eltérve, nagy probléma nem lehet. Hisz a mai 12-13 évesek tapasztaltabbak a 20+osoknál is :)
2015. nov. 5. 02:12
 6/13 anonim ***** válasza:
A 7 év nem sok! Viszont a te esetedben az, mert a lány gyerek! Ha te pl 27 a lány 20 lenne akkor az teljesen elfogadható lenne. Szóval hanyagold a témát. Te kb egyetemista korban vagy, ő meg általános iskolás. :D
2015. nov. 5. 05:28
 7/13 anonim ***** válasza:
Büntethetö de ha ugy néz ki mint egy 15 éves nem izgatna
2015. nov. 5. 06:46
 8/13 anonim válasza:
Hagyd békén a kislányt! Ha pedo vagy esetleg kisfarkú akkor értenénk, máskülönben hagyd!
2015. nov. 5. 07:49
 9/13 anonim ***** válasza:

Remélem ez a kérdés csak egy kamu. (egyébként egyszer 13 évet írsz, egyszer 12-t)

Várj még pár évet, mert láthatóan csak egy gyereket akarsz az uralmad alá hajtani.

2015. nov. 5. 08:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha mindketten 10 évvel idősebbek lennétek, akkor nem igazán számítana már, de ilyen korosztályban ez igenis sok.
2015. nov. 5. 08:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!