Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év korkülönbség! Lehet belőle valami a jövőben?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel egész jóban vagyok de csak ritkán találkozunk. Ő 20 éves most kezdte az egyetemet, én 15 éves vagyok és tizedikes. Ez a fiú úgy bánik velem mintha a húga lennék, mivel még nem sminkelem magam és gyerek fejem van szerintem. A környezetem azt mondja hogy szép vagyok es sok fiú próbálkozott mar be, de en sokkal jobban kijövök a nálam idősebbekkel. Tudom hogy ebben a korban még nem lesz semmi, de szerintetek pár év múlva?
Értelmes válaszokat kérek!
Köszönöm😊
2015. okt. 20. 22:53
1/4 anonim válasza:
Ha húgaként tekint rád, valószínűleg nem. Nem azt mondom, hogy ez nem változhat, de szerintem nem fogtok összejönni. De kérdezd meg tőle, hogy ha pl két évvel idősebb lennél, összejönne-e veled.
3/4 anonim válasza:
Nem lesz belőle semmi! Meglepődtem ahogy olvastam. Az egyik osztálytársamra emlékeztet. Amúgy mi nem azt nézzük, hogy hány centi smink van egy csajon. ;-) 15F
4/4 anonim válasza:
Ha ő nem, én összejövök veled. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!