Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagy baj? Hogyan deríthetném ki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj? Hogyan deríthetném ki?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és beleszerettem egy 23 éves fiúba. Ez nagyon nagy baj? Egész jóban vagyunk, nemrég valami rendezvénynek hála együtt töltöttünk (persze a baráti társasággal együtt) egy egész napot. Sokat beszélgettünk, meg nevettünk, meg minden, és mostanság elég sokat beszélünk facebookon (csak hát én írok/írtam rá általában). Szerintetek miből szűrhetem le, hogy ő is szeret-e?

2015. okt. 8. 10:16
 1/2 anonim válasza:
Vard meg amíg o keres.Ha rövid időn belül (pl.pár nap) keresi a társaság os...lehet hogy ott van vlmi. ;)
2015. okt. 9. 08:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Ne egy nő írjon egy fiúnak, hanem fordítva. Így soha nem leszel neki fontos. Ha meg nem ír, akkor azt jelenti, hogy te nem voltál neki olyan fontos, felejteni kell, még ha nehéz is. De az önérzetedet tartsad meg!!
2015. okt. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!