Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok nekem segíteni? Többi lent
igen, tényleg kicsit korai 13 évesen ennyire komolyan venni
persze van esély rá hogy 20 éves korotokra is összejöttök és utána együtt maradtok, de szerintem közben egy kis változatosság nem árt, nehogy később valamit megbánjatok
Most úgy érzed, hogy. Aztán érzed majd még százszor. Már most élet-halál kérdést csinálsz mindenből, tele leszel görcsökkel, mire eléred a kamaszkor végét.
Amúgy tudtommal csak az a nő foglalt, akin épp fekszenek... ideje lenne leszoknom ezekről az ízléstelen viccekről.
Van szép szád, miért nem beszélsz vele, hogy akkor most mi is van? Ja, az nem módi! Biztosra kell menni, hát persze. Csak a hülye ember nem választja a biztosat. Nézd meg akár csak korunk koponyáit, melyikük ment biztosra a legelejétől? Hány van közülük, akiknek többször kellett újra kezdeni mindent? Nem azt mondom, hogy te fogod feltalálni az AIDS ellenszerét, mert épp összeborítod az ecetet a sóval, letérve az "ösvényről". Ha nem kockáztatsz, nyerhetsz persze... csak mennyit és mire lesz az elég? Van esélyed a sikerre azzal, ha beszélsz vele erről? Persze, hogy van. 50%. Vagy összejön vagy nem. Ismét egy ízléstelen "vicc"... ejj ezek a rossz szokások. Életedben először lősz célba, van esélyed rá, hogy telibe lövöd a közepét? Igen, még ha kicsi is. Mekkora ásznak éreznéd magadat utána? Nagynak, nem?
Nézzük másképp: Már négymilliárdszor lőttél előtte, kiváló lövész vagy. Van esélyed eltalálni? Mi az hogy! Rutin meg a percek. Különösebb tartós örömmel, sikerélménnyel járna? Kételkedem benne.
TÚL HOSSZÚ, NEM OLVASTAM AKA. TL;DR:
Növessz tököt, beszélj vele, ne "kiderítgess", VAGY hagyd az egészet a francba. Csapnivaló a humorom. Lábgörcs, céllövészet, ilyesmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!