Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsozsoca kérdése:
Miért nem tudom elfelejteni?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy lánnyal 1 évig, nagyon sok közös emlékünk volt, én teljesen bele szerettem és mindig attól féltem ,hogy hogy fogom elfelejteni ha egyszer vége lesz. Voltak olyanok ,hogy összevesztünk de nagyon hamar ki is békültünk. Kb. 3 hete azt mondta hogy ő nem szeret már engem akkor vége lett vagy 2 napig nem beszéltünk utána csak megpróbáltuk még egyszer. De aztán ő csak úgy döntött hogy nem szeret engem és már másfél hete nem beszéltem vele de akármikor meglátok valamit ami rá emlékeztet még mindig nagyon hiányzik... Mit tudnék tenni hogy jobb legyen?2015. nov. 3. 21:27
1/2 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni, ne írj neki, ne hívd, ne nézd, törlöj róla mindent, csak az idő segíthet benne, sok idő...
Ha találsz másik csajt az segíthet a felejtésben, mert akkor nem az exedre gondolsz
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Az a baj hogy nekem ő volt az első és tényleg nagyon szerettem....
2015. nov. 5. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!