Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók közben meg merjem fogni a fenekét vagy a mellét a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
mindketten 15 évesek vagyunk.1 hónapja vagyunk együtt...de még nem mertem tapizni..szerintetek megpróbáljam?2015. okt. 30. 20:18
21/24 anonim válasza:
#20 Fontossági sorrend van a dolgok közül, amit mindenki magában állít fel.
Ha az ember kellően kreatív és a másikkal összehangolt a dolgokra való rákérdezés, azokban való megbizonyodás nem rideg, sem távolságtartó.
Ha te azt mondod, imádod a meglepetés puszikat, akkor nyilván nem szükséges minden egyes puszi előtt megkérdezni - hiszel elvész a varázs. Ha te utalsz rá (például testbeszéddel, arc mimikával), szeretnél simogatást, cirógatást kapni, nem szükséges rákérdezni. Te szabod meg, mi az, ami még belefér, de kell egy határt húznod, amit neki tiszteletben kell tartania.
Tovább gondolva, és hogy értsd, a szex például különösen kínus, tabu terület.
22/24 anonim válasza:
Ez csak természetes!
Tipitapi dínó! Fürge ujjak! Stb..
Bátorság kolléga úr!
23/24 anonim válasza:
Csóri válaszoló nem mer már írni se nehogy egy újabb veszekedés legyen. Vagy fél hogy lebaszák :D Am kérdezö ugy csókold meg ahogy akarod végülis a te barátnőd :D
24/24 anonim válasza:
Én pl nem szeretem az ilyesfajta nyomulást. Magát a nyomulást sem szeretem de nem tudom milyen ízlése van a barátnődnek ha hasonlít az enyémhez, ne. De ha teljesen különbözik akkor próbáld meg de ne hirtelen. Szép lassan. Próba szerencse. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!