Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók közben meg merjem fogni a fenekét vagy a mellét a barátnőmnek?
Nincs abban semmi rossz. Csodálom, hogy eddig kibírtad :D
Szóóval.. mondom mi a helyzet. Ha csókolóztok, gondolom átöleled.. vagy a derekánál fogod őt. Szép lassan és nyugodtan csúsztasd le a kezedet a fenekére :) Ha nem akarja a dolgot.. úgyis jelezni fogja valahogyan. Vagy szólni fog, vagy csak megfogja a kezedet és elveszi onnan. Szóval csak magabiztosan ;) Sok sikert!
Ne hallgass az előzőre. Mielőtt bármit cselekedsz, kérdezz. Kérdezd meg, megteheted-e. Ne lepd meg. Mocskos dolog szólás nélkül - a másik beleegyezése nélkül! - nekiállni taperolni.
Fúj, de gyűlölöm, ha valaki hozzám merészel érni anélkül, hogy megkérdezte volna, szabad-e. Ez az én testem.
lefordítva, attól, hogy a barátnőd, még nem a tulajdonod és nem tehetsz meg vele, amit akarsz. Flörtölés közben kérdezz rá, mit hogyan szeretne.
Én mondjuk, kifejezetten utálom, ha mindig megkérdezgetik, hogy szabad e....Mintha nem lenne életük, és nem mernének semmit se csinálni..
Ez számomra nagyon idegesitő...
#4 De itt nem rólad van szó. Nem beszélhetsz mindenki nevében.
És különben is, itt az ember határairól van szó, a privát szférájáról.
#5 Csíp a pisi?
Jó-jó.. nem kell egymásnak esni egyből :D
Mindenki máshogy gondolja a dolgot.. ízlések és pofonok. Ha kedves #3-as nem szereti.. akkor nem szereti, ennyi. Ellenben vele #4-es meg pont azt nem szereti ha kérdezgetik.. ahány ember annyi féle változat.
#1-es voltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!