Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok a ti véleményetek kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok a ti véleményetek kéne hátha megértem a helyzetet?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel sok időt töltünk együtt és rég óta beszélgetünk is de mostanában nem nagyon chatelünk esténként. Én megőrülök a féltékenységtől pedig tudom hogy nem szabadna de ha egész napot együtt töltjük és közben is ha telefonozik tudom hogy sok fiú ír neki. Számon nem kérhetem hisz csak ismerkedünk és végülis mellettem van de akkor is zavar. Szerintetek ilyenkor írnom kéne neki? De nem igazán tudom mit írhatnék ha elötte órákat együtt voltunk, túl nyomulós se akarok lenni. Félek zavarom ha írok és besokall, viszont attól is félek hogy más majd foglalkozik vele ha én nem. Segítsetek légyszíves. 18F

2015. okt. 27. 19:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Mindenképp írj neki

Szerintem jól fog majd esni neki

2015. okt. 27. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!