Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép arcú, kövér lányoknak miért nem lehetnek párkapcsolataik, de csúnya vékonyaknak igen? 16/l A szép vékonyt megértem:D
Tudni kell rólam, hogy kövér vagyok, főleg a lábaim a vastagak, de a derekam,vállam aránytalanul kicsi a testemhez, tokám nincs, na és az a lényeg, hogy akiket személyesen ismerek, osztáytársak, barátok, bulikból emberek, ők mind csak havernak tartanak,(nem egóból) de tudom, hogy nagyon szeretnek, a buli lelke vagyok, az osztáyban bármikor tudok jó kedvet csinálni, és hogy az ő szavukkal éljek egy cuki cukorbomba vagyok.
És ezt az egész személyiség dolgot azért hoztam fel, mert vannak olyan fiúk a facebookon, akik bejelölnek, és elkezdenek rám írogatni,(és ismét nem egóból) de sokan mondták hogy nagyon bájos,szép arcom van,tetszek nekik, és lenne-e kedvem velük találkozni, aztán meghívtak egy sétára a városban, jót beszélgetünk,nevetünk és utána nem kerestek. Miért van ez? Miért baj az, ha valaki kövérebb az átlagnál?
Azért hoztam saját példát, mert egyszerűen nem értem, ha kövér vagyok, akkor miért nem lehetek valakivel...
Mindig vannak idealok, regen is voltak most is vannak. Regen az oskorban ugye az ideal a koverseg volt.Most ez megvaltozott.
Ket okbol mondhatjak neked, hogy szep/cuki/gyonyoru arcod van, mert ugy gondoljak vagy mert hazudnak.Biztos szep vagy, ugyebar a szepseg relativ.A vekonyak kaposabbak de rengeteg fiunak tetszenek a ducibb lanyok is. Ne add fel megtalalod te is az igazit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!