Gáz ha szépnek gondolom magam?
Minden lánytól az osztályban azt hallom hogy mindig azt mondják saját magukra hogy kövérek,csúnyák...stb...de van hogy elmegyek otthon a tükör előtt, belenézek és arra gondolok:...hmm...nem is vagyok olyan csúnya,sőt szép vagyok!
Ez így nagyön öntelten hagzik tudom...de nem szoktam nagyon hangoztatni...ez rossz?
12/L
Nem, csak szokatlan. A nők 90%-a elégedetlen a külsejével, és lassan nőnek számítasz, különösen, ha alsószéleközepén szoktál vérezni néha.
Hangoztatni ne hangoztasd, mert az nem szerencsés, elég ha tudod. És nemsokára már ki is használhatod.
Szerintem a lányok 90% a azért mondja ezt ki hangosan,hogy valaki azt mondja neki,hogy dehogyis vagy csúnya tök szép vagy,stb...így növelik azönbizalmukat.Aki valóban csúnyának érzi magát az szerintem beszélni sem szeret ilyenekről.
Egyáltalán nem gáz,hogy szépnek érzed magad ezzel a kisugárzásod is megnő..és boldogabb is leszel.
Nem írta,hogy nő !
Azt írta,hogy lány :)
Ha szép vagy és szépnek látod magad, azzal nincs gond.
Ha nem vagy szép, mégis annak látod magad, az sem igazán probléma.
Ha szép lennél és nem látnád magad annak, hanem görcsösen változni akarnál, na az már baj lenne!
Pont, hogy ez lenne a normális.
Igaza van egyik előttem szólónak, az ilyesmi valóban csak feltűnési viszketegség, amit az osztálytársaid csinálnak, ne foglalkozz velük.
Nyugodtan merd magad szépnek gondolni, mert biztosra veszem, hogy az is vagy és megérdemled, hogy szeresd önmagad.
Hangoztatni nem szükséges persze, de ha megtennéd is, még mindig jobb lennél a többinél, mert legalább nem a negatívságot árasztanád magadból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!