Tudnátok sírós és/vagy elgondolkodtató animéket mondani amelyiknek a grafikája is szépnek mondható? (Ide gondolom a dráma slice of life lélektani stb tipusúakat is. )
Azért keresek ilyeneket mert pl az Anohana, Shigatsu wa kimi no uso,Angel Beats,Sword art online 2.évad vége,Chrno Crusade tipusú animék kifejezetten tetszettek.
Előre is köszönöm a segítségeteket.^-^
Arigatou Minna :3 :)
Már az első rêszben megkönnyeztem egy esetet, de az első néhány rész inkább hajlik vígjátêk műfaja felé. De azután... én elhasználtam egy 100as zsepi nagy részét. Készülj fel, hogy elég véres, de azért cenzúrázva van, úgy értem, egy félbevágott ember esetében csak a vért látod, a kifolyó beleit nem :D
Akame ga Kill
Death parade : Hát, nem mondom hogy ezen sírni is fogsz, de lélektani, nagyon elgondolkodtató és különösen szép a grafikája.
Guilty crown : Ennek is nagyon szép a grafikája, és a vége nagyon megható :)
Mivel nem kifejezetten sorozatokat kértél, ajánlom az Omoide no Marnie, Haru (vagy angolosítva Hal) és az ookami Kodomo no Ame to Yuki animéket.
Ha pedig a régebbieket is kedveled, akkor vess egy pillantást a Versailles no Barára, az akkorihoz képest kifejezetten szép a grafija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!