Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mit csinaljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy sraccal, es nagyon osszemelegedtunk. Talalkozgattunk es bevallottam neki hogy nekem o bejon, es nagyon birom. Kerdeztem tole, hogy o mit erez, es hogyan tovabb. Erre azt valaszolta egy kis gondolkodas utan, hogy maradjunk egyelore baratok, mert volt egy csalodasa, es nem biztos a magaban.

En ezt tudomasul vettem, probaltam tullepni rajta, de egy buliba ujra osszekeveredtunk, es utana kerdezte, hogy talalkozunk e. Talalkoztunk, beszelgettunk teljesen random temakrol, nem volt semmi melyebb dolog.

Elvileg hetvegen talalkozunk ujra.

En teljesen beleszerettem ugyerzem. De nem tudom, hogy o mit szeretne. Azt mondta, hogy egyelore baratok, utana meg hogy talalkozzunk. Meggondolhatta magat?

Nagyon gaz lenne, ha facebookon kerdeznem meg ezt tole? Hetvege nagyon messze van, es mar nem birom magamban tartani.

koszonom elore is a valaszokat!

2015. okt. 26. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak te tudod kideriteni. Facebookot hanyagold.
2015. okt. 26. 19:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdésedre nem válaszolva azt mondom, gáz, ha egy csaj vall "szerelmet" a srácnak...

Várj türelmesen.

2015. okt. 26. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért lenne rossz az, ha a lány vall szerelmet? Ezt nem értem!
2015. okt. 26. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
varj turelemmel :) es ha nem is egybol dr ha szeretne lepni valamit akkor hidd el hogy fog :)
2015. okt. 28. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!