Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak barátként tekint rám vagy több?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki majdnem a legjobb barátom . Kb 4 honapja ismerem es elegge joba vagyunk . Tudja hogy tobbet érzek iranta mint baratsag . Allandoan megolel es felreertheto tolgokat csinal es folyamatosan bókolgat . Azt tudni kell hogy neki tetszik egy lány , de nem tudom eldonteni hogy mit szeretne . Mit tegyek ??2015. okt. 25. 15:27
1/3 anonim válasza:
Kérdezd meg töle
Baszunk???? Tuti bejön
2/3 anonim válasza:
Ez teljesen kiszámíthatatlan. Emberfüggő, ugyanis lehet azért bókol, mert udvarias, vagy ugye azért, mert imponálni akar. De ne tőlünk kérdezd meg, hanem tőle! Ő jobb választ tud adni.
3/3 A kérdező kommentje:
O tisztaba van vele hogy mit erzek iranta es ezt a szemebe is mondtam .
Mindig amikor van lehetosege ugy alakitja a dolgokat hogy a kezunk osszeerjen es mindig magahoz huz .
161 cm vagyok a srac pedig van 180 .
Es azt mondta hogy azert nem szeretne semmit mert hogy alacsony vagyok meghogy nem szeretne ezzel elrontani a baratsagunkat , de mondtam neki hogy akkor ne csinaljon felreertheto dolgokat .
Es folytatja ... Engem ez nem zavar csak .. En ugy erzem hogy az érzéseimmel játszik
2015. okt. 26. 01:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!