Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Csak barátként tekint rám,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak barátként tekint rám, vagy több vagyok neki?

Figyelt kérdés

Egy éve ismerem a srácot, két évvel idősebb nálam, viszonyítási alap, hogy én kilencedikes vagyok. Mióta ismerjük egymást, volt már egy hosszabb kapcsolata és több csaja is akikkel csak kavargatott, de amikor az utolsó hosszú kapcsolata volt, már akkor elhívott, és már akkor mondogatta, hogy szeret, megölelt, felkapott, puszit adott nekem, egymást átölelve ültünk, órákig szívecskékkel búcsúzkodtunk a Facebookon és a telefonban is nyáladzottunk. Többször mondta, hogy elvesz feleségül (természetesen viccesen), az iskolába magyarra írt önéletrajzomba is közölte, hogy azt kell írnom, hogy a felesége vagyok.

Nemrég arról beszéltem vele, hogy valószínűleg azért nem bír egy barátnő mellett megmaradni mert még nem találta meg az igazit. Most is randizgat, miközben én itt vagyok, valószínűleg friendzone-ban de nem tudom eldönteni.

2015. szept. 11. 18:07
 1/2 R.Miki válasza:
Én szerintem próbálgat valakivel összejönni, hogy téged féltékennyé tegyen, és hogy te tedd meg a következő lépést. De csak szerintem.
2015. szept. 11. 19:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy sok lány barátja vagyok, lehet én is csak az egyiknek számítok.
2015. szept. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!