Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy falusi fiú és egy Budapest...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy falusi fiú és egy Budapesto lány között lehet szerelem?

Figyelt kérdés
2015. okt. 25. 12:47
 1/7 anonim ***** válasza:
A szerelem nem helyhez kötött, szóval lehetni lehet, de egy párkapcsolat mondjuk már bonyolultabb.
2015. okt. 25. 13:03
 2/7 anonim válasza:
A távolság lehet, hogy akadály, viszont ha komolyan gondoljátok, érdemes megpróbálni. Minden jót! 19/L
2015. okt. 25. 13:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem értem az összefüggést. Mért lenne olyan lehetetlen, csak azért mert Pesten többen laknak?
2015. okt. 25. 14:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy a kérdező nem feltétlenül 2 település távolságára akart utalni. Pl.lehet,hogy a falusi fiú,szorgalmasabb,önállóbb,kedvesebb,barátságosabb az emberekkel. Ezt viszont a városiakról nem igazán lehet elmondani. A többség hihetetlenül bunkó,flegma és beképzelt,ráadásul el vannak kényeztetve,mert nekik ilyen szuper Ipone 6-juk meg mittudom én mi,amit egy vidéki nem biztos,hogy megengedhet magának. Eddig nem mondtam túl bíztató dolgokat,de azt gondolom lehet szerelem köztük,mert mindig vannak és lesznek is kivételek.
2015. okt. 25. 15:15
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze,hogy lehet.

Bár gondolom itt a mentalitásra gondoltál leginkább.

Hát igen egy átlagos falusi tini kicsit másabb,nem annyira pörögös,bulizos,...mint egy pesti,de ezt szerintem nem akadály.

2015. okt. 25. 15:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha így értette, akkor meg minden amit eddig írtak elég durva sztereotípia. Nem a lakhelytől függ a jellem. Ami különbség lehet, hogy a falusi ember biztos tudja hogy néz ki egy juh pestiek közül meg sokan nem. Én pesti vagyok, de apukám révén sokat járunk vidékre. Apukám tehát vidéki, anyukám pesti mégis tökéletesen megvannak, nincs olyan nagy különbség a pesti emberek és a vidékiek közt hogy ne szerethessenek egymásba.
2015. okt. 25. 21:04
 7/7 anonim válasza:
ez a négyes mekkora hülye...
2015. okt. 26. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!