Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most ezt miért csinálta?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt miért csinálta?

Figyelt kérdés

Tegnap volt osztalybuli. Mondom menjunk fel az otodikesek bulijaba mert a mienk nagyon unalmasra sikerult. Vegul onnan el lettunk zavarva es elkezdtunk felelsz vagy merszezni.Het ora korul az otodikesek elkezdtek a folyoson szallingozni es a tobbiek neztek hogy mikor nem jom senki mert ok akartak magic mikesan tancolni polo megy gatya nelkulxdddd Ekkor mondom egyik lany baratnomnek azon csodalokozok hogy eddig meg nem volt olyan meres hogy csokold meg xy-t. Akkor a legjobb fiu baratom akibe szerelmes is vagyok (szoval nem csak barat) odault elem es ram nez mosolyogva tok voros a feje. Mondja hogy akkor csokoljam meg ot

Ledobbenek mondom wtf

Kb megkerdeztem haromszor hogy komolyan? Aztmondja halal komolyan.

Aztan... megcsokoltam. De ilyen rovid volt mert mindenki ott volt csak pont nem figyeltek. Aztan igy ranezek ket masodpercig es elkezdtunk rohogni zavarunkbanxddddd aztan jon fel osztalyfonok hogy menjunk le takaritani mert mocsokvan. Ettol a fiutol kerdezem melyik kepet rakjam ki keretbe az egyeni osztalykepek kozul.(osztalyfonok akkor hozza fel oket) Van egy olyan amin csak en meg o vagyok es akkor mondja hogy o azt fogja kirakni enis rakjam ki azt:) lementunk osszepakoltunk es meg igy mondom utoljara megolelem.

Es aztan mondja mikor elenged hogy koszonom (a csokra gondolt)

Es mondom hm mi a...(marmint igy magamban) mert ezt miert koszonte meg. szoval annyi hogy most o ezt viccnek gondolta azert nevetett? furcsan viselkedik. Meg az hogy megkoszonte az is erdekes soval segitsetek kerlek:)

2015. okt. 24. 01:48
 1/4 anonim válasza:

Hát ha már csókrol volt szó,akkor szerintem te is bejössz neki:)

Gondolom nem merte elmondani,hogy tetszel neki.

Próbálj meg kicsit többet vele lenni,szerintem ebböl mèg lehet valami;)

2015. okt. 24. 07:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem volt túl sok bátorsága beismerni szemtől szembe azt, hogy tetszel neki. Tudott arról, hogy ő tetszik neked? Mert ha nem akkor csak félt ő is a visszautasítástól, s ezzel akarta próbára tenni, hogy ténylegesen bejön e neked, meg persze, ezzel kinyilvánítani, hogy te is tetszel neki. Amolyan univerzális kapcsolatletrehozasnak mondanám :)
2015. okt. 24. 08:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:) csak nekem az volt furcsa hogy megkoszonte mondom wtf. De aranyos volt:3 es nem, nem tudta hogy bejon nekem pedig mar ... lassan 3 eve:)
2015. okt. 24. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért én nem csókolóznék nyilvánosan, pláne nem VI.-os létemre! Még ha tetszik az a fiú, akkor sem. Legyen tartásod! Várjál egy kicsit, ha három évet vártál, akkor várjál még, legyél legalább 16-17 éves, akkor jobban el tudod dönteni, valóban tetszik-e egyáltalán az a fiú. Azért köszönte meg, mert lehet, hogy egy jobban nevelt gyerek.
2015. okt. 26. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!