Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt miért csinálta?
Van egy fiú akinek bejövök állítólag, nagyon félénk fiú! Nem tagadom en is az vagyok, de szettem a batorságot és oda mentem hozzá beszélgetni, nagyon jó volt! Masnap megint találkoztunk és elhivtam kutyát sétáltatni erre ő ezt válaszolta: ,,nem tom'' a testvere azt mondta hogy fel! Vegül em jött el kutyátsétáltatni velem, miért kerlek segítsetek!
16/L
Én elmegyek veled szivesen :D
Azért mert félénk. Bár nem neked kellene őt hívni, próbáld máskor is, hátha elmegy veled. Vagy kérd meg tesóját, hogy küldje el veled, hogy biztassa stb....
Én látatlanban mennék :3
Nm :D De nem értem az ilyen srácokat :D
80km kapcsolatnál nem sok (legalábbis ha én szeretek valakit, akkor nem érdekel a távolság, 250km is volt már nekem, bár érdekes vége lett a távolság miatt) de h félénk akkor biztos nem megy. Főleg nem kutyát sétátatni. Beszéld meg közös ismerősökkel, esteleg a testvérével, hogy menjetek el moziba. Minél többen, de ne egy iskolacsapatot hozzatok össze, hanem 5-6 embert max... Ott tudnál vele beszélgetni, nem tudna sehova se elmenekülni előled. Azért jobba a csoportos tali, mert nyitottabbak vagytok, nem lesz kínos csend, és nem lesz félénk. Aztán ha már beszéltek, ott már sinen van és el fog menni majd veled is egyedül.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!