Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akar tőlem valamit, csak félénk, vagy nem? De akkor miért csinálta ezt?
A srác 18 éves. Két randink volt. Sokat beszéltünk arról, hogy ő ilyen érzelmesebb ember, nem szereti a komolytalan kapcsolatokat.
A második randin megcsókolt, de a randi további részében nem. A kezemet sem fogta meg az utcán. Úgy búcsúztunk el, hogy majd még megbeszéljük, hogy mikor találkozunk. Akkor volt egy szájra puszi (én kezdeményeztem).
Nem túl tapasztalt a srác.
De nem tudom, hogy félénk és tapasztalatlan, és azért volt ez, ráadásul nem is írt még (kora délután búcsúztunk el).
Én szeretnék többet, de első randi után sem ő keresett, hanem én őt, de ő hívott el, meg ő csókolt meg, de nem tudom, miért, ha utána nem jelentkezik...
Írjak rá én? Vagy hagyjam, ha esetleg nem ír akkor így jártam?
Hogyan biztassam? :)
Nem küldök meztelen képet :'D
Oké, tehát nekem kéne ráírnom, ha ő nem teszi. Köszi, ráfogok, ha nem ír két-három napon belül.:)
Nem neked sem fogok bocsi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!