Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mit tegyek? (többi lent)
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy évvégén még ballagásnál udvarolt a legjobb haverom. De nem jöttem vele össze mert a legjobb barátnőm szerelmes volt belé. És most a régi sulimba mi csináltuk a kísértett kastélyt és hááát.... ő is ott volt. Elég fura helyzet volt, mert az elején nem voltunk annyira feloldodva viszont a végén már egymást locsoltuk vízzel és ugratuk a másikat. Olyan érzés volt mint régen. Viszont az új sulijában már van barátnője..... de viszont úgy bánt velem, mintha járnánk a végén többen is kérdeztek. Meg mivel a legjobb barátom így minden táborba megkérdezték hogy járunk e de nem. És most az a tervem hogy ha legközelebb találkozunk akkor megcsókolnám..... de nem tudom hogy mit reagálna rá....2015. okt. 23. 11:34
1/1 anonim válasza:
Gondold meg jól. Kérdés,hogy mekkora szerelme lehet az új sulijában a barátnője,ha veled így viselkedett. Én annak a híve vagyok,hogy szerelemnél inkább a szívemre hallgatok. Te is hallgass a szívedre. Állíts fel pro és kontra érveket. Megéri? Vajon elveszítem? Vajon jóra fordul? Nyilván ismered. De,amikor vele leszel legközelebb és úgy érzed itt az alkalom,hát legyen. Az ilyet úgyis érezni fogod. Vagy, nézz mélyen a szemébe,ha nem vagy közömbös Neki ezzel úgyis elbűvölöd. Csipkelődj vele,legyél közel hozzá,és minden jönni fog magától. Hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!